MAITREYA
Uskalla sinäkin kurkistaa valtavirtaisen ajattelumme ulkopuolelle

Transmissio-meditaatio henkisen kehityksen työkaluna

Meditointimuotoja on monia ja yksi ehkäpä vähemmän tunnetuista, mutta kuitenkin monella tavalla hyödyllisimmistä on nimeltään Transmissio-meditaatio. Transmissiossa vähintään kolme ihmistä kokoontuu aina samaan aikaan ja samaan paikkaan välittämään Henkisen Hierarkian kautta tulevia energioita planeettamme käyttöön. Kyse on siis puhtaasta palvelutyöstä, jonka vaikutukset ovat henkilökohtaisellakin tasolla merkittävät, sen lisäksi että työ tapahtuu Valkoisen Veljeskunnan hyväksi ja heidän ohjaamanaan.


Transmissio-meditaatiossa ryhmä kokoontuu säännöllisesti

Transmissiossa välittyvät energiat kulkevat ihmisen chakrojen (energiakeskusten) kautta ja nuo energiat eivät siten voi olla vaikuttamatta yksilön kehitykseen positiivisesti. Sanotaankin, että vuoden tai kahden transmissiotyöllä voi saavuttaa saman henkisen kehityksen, kuin 15 – 25 vuoden henkilökohtaisessa meditaatiossa. Transmissiossa ei kuitenkaan tärkeintä ole oma kehitys, vaan se on vain sivutuote. Tärkeintä on muuntaa Mestareiden kautta planeetalle tuleva energia täällä sopivaan muotoon. Koska energia olisi muuntamattomana liian korkeataajuuksista, tulisi se kimpoamaan pois planeettamme piiristä. Siksi se kulkee ensin Mestareiden kautta mistä se sitten ohjataan Transmissioon osallistuvien ihmisten kautta aina kulloiseenkin eniten energiaa tarvitsevaan pisteeseen. Ohjauksesta vastaavat yksinomaan Mestarit, eikä transmissioon osallistuvilla ole tarvetta taikka lupaa ohjata energioita – luottakaamme siihen, että Mestarit tietävät parhaiten.

Meditaatiohan on enemmän tai vähemmän tieteellinen tapa ihmisen saavuttaa yhteysoman sielunsa kanssa. Tästä on myös kyse Transmissiossa. Se johtaa ihmistä vääjäämättä oikeaan suuntaan, vaikkakin vain nopeammin. On päivän selvää, että kun saatavilla on näin konkreettinen tapa toteuttaa meditaationsa Mestarien ohjaamana, voi lopputulos olla osallistujalle ja siten koko ihmiskunnalle vain edullinen. Transmissio on annettu ihmiskunnan käyttöön jo vuonna 1978, mutta se ei ole vieläkään levinnyt kovin laajaan tietoisuuteen. Meditaation muotona se on yksinkertainen ja sopii kaikille yli 12-vuotiaille, kunhan osallistuja ei pode sydänsairautta, skitsofreniaa, taikka ole viimeisellä kuukaudella raskaana. Ainoa edellytys on kyky istua hiljaa ja kyky tänä aikana keskittyä Ajna-keskukseksi kutsuttuun pisteeseen, keskellä otsaa juuri kulmakarvojen yläpuolella. Energiat alkavat virrata ilman sen suurempia ponnisteluja.

Transmissio alkaa sillä, että ryhmä lukee ääneen Suuren Avuksikutsun, kukin omalla äidinkielellään, ja keskittyy sitten koko ajan omaan kolmanteen silmäänsä, eli Ajna-keskukseensa. Jos ja kun keskittyminen herpaantuu, saa sen takaisin sanomalla hiljaa itsekseen OM. Siis OMia ei toisteta koko ajan ja se lausutaan omassa mielessä, ei siis ääneen. Tällöin keskittyminen palaa automaattisesti oikeaan paikkaan. Asian voi itse kukin kokeilla milloin vain lausumalla itsekseen OM.

Transmission kesto on mieluiten vähintään tunti, enimmäiskesto rajoittuu vain siihen, kuinka kauan energiat tuntuvat virtaavan, normaalisti aina jopa 3-4 tuntiin. On kuitenkin tärkeätä muistaa, että itse kukin saa poistua milloin tahansa, koska osallistumisen täytyy olla vapaaehtoista. Jos jonkun täytyy poistua kesken, ei hänen tule häiritä muita, eikä illan isännän tai emännän tule rientää osoittamaan lähtijää ulos. Jos taasen tulee myöhässä transmissioon, ei Avuksikutsua lausuta ääneen, vaan se lausutaan hiljaa itsekseen, muuten kaikki on kuten normaalisti. Mikäli ei ollenkaan pääse mukaan jonain kertana, voi itse kauko-osallistua keskittymällä omasta sijaintipaikastaan oikeaan aikaan ryhmään, kunhan ryhmä muuten vain kokoontuu.

Transmission kannalta on tärkeätä, että tapaamispaikka ja -aika on säännöllinen, koska epäsäännöllisyys tuhlaa valvovien Mestareiden energiaa. Kuten muissakin meditaation muodoissa, myös itselle tulevat vaikutukset ovat parhaat säännöllisyyden avulla. Kerran viikossa on tällöin minimitapaamistahti. Ryhmän tulisi parhaansa mukaan pyrkiä tapaamaan useamminkin, mikäli mahdollista. Voit toki itsekin osallistua muutamaan eri ryhmään, sillä mikäänhän ei pakota osallistumaan transmissioon aina samalla kokonpanolla. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa osallistua yli kolmeen viikottaiseen transmissioon.

Ryhmän voi perustaa ketkä tahansa kolme ihmistä. On asialle kuitenkin eduksi, mikäli jäseniä on useampia, sillä transmission voima perustuu jäsenten välille syntyviin kolmioihin. Kolmen osallistujan välillä syntyy yksi kolmio, neljän välillä neljä kolmiota ja kymmenen välillä jo 120. Luku kasvaa niin, että kolmioita syntyy 200 osallistujan ryhmässä jo yli 1,3 miljoonaa. Vastaavasti tietysti jokainen kesken poistuja ”vie” mukanaan aina vain suuremman määrän kolmioita, mitä suuremmasta ryhmästä hän poistuu kesken meditaation. Tärkeätä on myös muistaa, että mikäli osallistujia on seitsemän tai enemmän, tulee miesten ja naisten istua omilla puolillaan ryhmiä. Tämä sääntö tulee yksinkertaisesti vain siitä, että eri sukupuolilla on eri energiakokoonpano eikä ole mitään syrjintää.

Tämä artikkeli ilmestyi alkujaan Ultra-lehdessä 4/2004, kuva kiitollisuudella Martin Hansen-Haugilta. Transmissio-ryhmä jossa Martin on mukana kokoontuu aktiivisesti Rovaniemellä.

Lue lisää Transmissio-meditaatiosta

Pikaohjeet PDF-muodossa.